14.2 C
Alba Iulia
maandag, juni 5, 2023
No menu items!

ChatGPT etc maken het gemakkelijker voor externe werknemers om in het geheim twee of meer fulltime banen te hebben

De normalisering van thuiswerken door de pandemie heeft overwerk mogelijk gemaakt, waarbij 37% van de respondenten in een Monster-enquête aangaf meer dan één fulltime baan te hebben.

A.I.-tools zoals ChatGPT maken het voor deze overwerkers mogelijk om meerdere banen efficiënter uit te voeren. Vice meldde dat sommige werknemers, met behulp van A.I., twee tot vier fulltime banen combineren.

Deze tools kunnen de tijd die nodig is om taken te voltooien aanzienlijk verkorten, zoals Ethan Mollick van de Wharton School ontdekte bij een experiment. Hoewel veel CEO’s terugkeer-naar-kantoor-mandaten uitvaardigen, zullen bedrijven en investeerders zich moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit waarin A.I.-tools sommige taken veel gemakkelijker maken en wellicht niet een voltijdse werknemer vereisen.

Lees verder op: https://fortune.com/2023/04/15/ai-chatgpt-remote-workers-overemployed-multiple-full-time-jobs/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in