1/ Recepten uit je koelkast “Geef me receptideeën op basis van deze ingrediënten in mijn koelkast:”

‘Hier liggen een heleboel ingrediënten in mijn koelkast. Wat zijn enkele receptideeën? Ik doe dit 2-3x per week en ik vind het heerlijk. Veel handige modifier- en follow-upopties. Vaak goed, hoewel enkele rampen. Ik koop nu gewoon de boodschappen die er goed uitzien en zoek het later uit.

2/ Eenvoudige handleidingen “Hoe kan ik de opbouw van mineralen uit een luchtbevochtiger verwijderen?”

Ik vraag het hoe eenvoudige taken uit te voeren. Bijv. “Hoe kan ik de opbouw van mineralen uit een luchtbevochtiger verwijderen?” Voor dat soort vragen stuurt Google me naar pagina’s met veel te veel introtekst. Maar ChatGPT gaf me snel en beknopt antwoord. En het advies werkte.

3/ Leg uit alsof ik vijf ben “Leg uit aan een 5-jarig kind, aan de hand van echte voorbeelden”
4/ Schrijven
Hier zijn 3 van mijn go-to prompts voor chat GPT om mijn schrijven te verbeteren: 1. “Maak duidelijker en beknopter: (uittreksel)” 2. “Schrijf 10 korte koppen: (uittreksel)” 3. “Schrijf een uittreksel van 5 tweets : ( )”

Leave A Comment