Op een typische dag in New York City nam David J. Polly een taxi op weg naar het Grand Central Station. Een paar minuten na de rit sprong een auto op de rijstrook en als zijn chauffeur niet zo snel had gereageerd, zouden ze een ongeluk hebben gehad.
Het kostte David een minuut om zijn kalmte terug te vinden. Maar seconden later stond hij weer op het punt om zijn kalmte te verliezen toen de roekeloze bestuurder f-bommen (scheldpartij) begon te gooien naar David’s chauffeur.

David was in totale shock. Maar wat hem echt versteld deed staan was hoe zijn chauffeur reageerde. In plaats van het aas van de boze man te pakken en terug te argumenteren, glimlachte hij gewoon en zwaaide alsof er niets gebeurd was.
“Ga je niets zeggen?” schreeuwde David. “Het was duidelijk zijn schuld! Die vent is helemaal gek geworden!”

Weer glimlachte Davids chauffeur alleen maar. Toen keek hij hem aan via de achteruitkijkspiegel en zei iets dat letterlijk zijn leven veranderde. Iets waar David nu naar verwijst als “De wet van de vuilniswagen” –

“Veel mensen zijn als vuilniswagens. Ze lopen rond vol vuilnis, vol frustratie, vol woede, en vol teleurstelling. Terwijl hun vuilnis zich opstapelt, zoeken ze een plek om het te dumpen. En als je het toelaat, dumpen ze het op jou. Dus als iemand het op jou wil dumpen, vat het dan niet persoonlijk op. Lach, zwaai, wens ze het beste, en ga verder. Geloof me. Je zult gelukkiger zijn.”

Lees verder op: https://psiloveyou.xyz/how-to-respond-when-someone-pisses-you-off-courtesy-of-a-very-smart-taxi-driver-44ddaa34b64f 

Leave A Comment