“In september streamde een meisje dat zei dat ze 9 was alleen in haar kamer op Twitch met behulp van een smartphone. Een kijker kwam binnen de eerste minuut van haar uitzending haar chatroom binnen en vroeg of ze een meisje is. Vervolgens zei de persoon in het Spaans: “Laat je kont zien om het te bewijzen.” Drie minuten later zei de kijker: “Ik wil je ondergoed zien.” Tijdens de hele livestream dreigde de kijker herhaaldelijk weg te gaan als ze niet aan zijn eisen voldeed.

Het is mogelijk dat sommige van de accounts waarvan wordt aangenomen dat het volwassen roofdieren zijn, in werkelijkheid kinderen zijn, maar het gedrag van veel leden van deze groep volgt typische groomingtechnieken. Sommigen gebruiken dezelfde tactiek op meerdere streams, zelfs seconden later. Ze kunnen beginnen met onschuldige vragen over de favoriete kleur van een kind en vervolgens eisen dat er live seksuele handelingen worden verricht.

Sommige predatory kijkers sturen berichten in de tekstchat van Twitch die lijken op donaties aan de kinderen – een populaire functie om geld te verdienen op het platform – in een poging hen te dwingen tot seksuele handelingen.”

Lees verder op:

https://www.bloomberg.com/graphics/2022-twitch-problem-with-child-predators/

Leave A Comment